Packages

Terma & Syarat :

 1. Segala transaksi hanya diterima dalam Ringgit Malaysia sahaja.
 2. Pembayaran hanya boleh dibuat secara nilai tunai atau tunai deposit dan diakaunkan ke no akaun rasmi syarikat sahaja.
 3. Terma bayaran adalah 30% bagi booking tarikh majlis anda,60% seminggu sebelum majlis berlangsung dan 10% lagi ketika proses album dihantar. pembayaran harus diterima syarikat sekurang-kurangnya 90% sebulan atau sebelum majlis bermula.
 4. Pihak kami mempunyai kuasa untuk menarik atau membatalkan segala acara yang ditempah sekiranya tiada bayaran dibuat sebelum majlis.
 5. Segala atur cara dan butir pelanggan haruslah betul dan tepat bagi mengelakkan kekeliruan berlaku dan ini akan menjejaskan perjalanan majlis anda.
 6. Pihak kami mempunyai hak cipta keseluruhan atas nama syarikat kami tanpa keraguan dan kami berhak untuk mengguna pakai gambar anda dimana-mana tayangan suntingan bagi promosi atau lain-lain.
 7. Kami beranggapan pihak anda telah bersetuju dengan konsep hasil kerja syarikat selepas sahaja majlis selesai tanpa ada komen dan alasan yang dikemukakan kelak kerana cara kerja kami adalah cara kami.
 8. Kami juga beranggapan anda suka dengan konsep dan stail hasil kerja kami sekiranya anda bersetuju mengambil kami sebagai jurufoto majlis anda.
 9. Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya berlaku pembatalan majlis melainkan atas sebab-sebab tertentu sahaja melainkan anda punyai pengganti bagi majlis anda.
 10. Caj pengangkutan akan dicaj mengikut perkiraan kami yang telah kami sediakan.
 11. Sekiranya berlaku permasalahan masalah boleh kemukakan kepada kami dengan kadar segara.
 12. Proses penghantaran album akan berlaku dalam 10 minggu-13 minggu dari tarikh majlis anda berlangsung.

flyers pameran 5

flyers pameran 2

flyers pameran 3

flyers pameran 4